På banan igen

En vecka efter min strumaoperation. Nu kan jag göra det mesta igen utom kanske att måla taklisterna, det var lite jobbigt. Men en sak har jag gjort som jag tänkt sen vi flyttade hit, nämligen att skruva bort trappräcket för att justera höjden. Jag har retat mig ordentligt på att det inte följer trappan, på nåt ställe satt det ju inte mycket över knähöjd! Själva trappan genomgår också en total makeover! Ni ska få se vad fint det blir :-)

I stallet är jag också i full gång igen (men jag säger till Elvira att jag inte kan mocka ;-) ). På lördag kommer Sarahs ponny, då är det i princip fullt i stallet, tre nya hästar sen i somras :-) Kul!

Nu bli det snart halloweenfest. Jag har kommit på den mest spektakulära utstyrseln. Om jag snabbt och brutalt river bort tejpen över ärret så kanske det går upp, då kommer det att rinna autentiskt blod ner över bröstet och de köttiga sårkanterna kommer att fladdra :-£ ... men jag ville ju ha ett fint och diskret litet ärr, så det får nog vara...

Kanske borde jag sladda ridbanan i morgon, för att riktigt bevisa rubriken...


/Malin


Jag fick middag i går

Jag måste ju bara säga att det inte var nåt större fel på servicen i går i alla fall. När Jesper sovit under eftermiddagen gjorde han en riktigt god fiskgryta med vitlök, chili och curry :-) Albin var också på benen framåt kvällen och Elvira fick bara ont i armen av sprutan, så hon tog hand om hästen och red. Per och Agneta var förbi en sväng för att se hur jag såg ut och mådde, och Per fick veta hur man kunde förvänta sig att må efter vaccinationen...


/Malin

Huset fullt av sjuklingar

Nu är jag hemkommen från sjukhuset med en tejpremsa över halsen. Värre än så ser det egentligen inte ut. Ja, lite svullen och röd förstås, men jag trodde nog att jag skulle ha ett rejält bandage om halsen. Jag har fortfarande svårt att svälja, lite jobbigt att prata och är rätt stel i nacken, men annars är det bra :-) Däremot hade jag jag ju förväntat mig lite sjysst service när jag kom hem, men här ligger de nerbäddade i sviterna av influensavaccineringen! Jag får väl ta hand om dem, stackarna, jag har ju ändå bara opererat bort sköldkörteln.


/Malin