Mammaskryt
Jag måste bara lägga in en länk på bilderna från hopptävlingen i söndags. Elvira och Shakira var så himla duktiga! Först hoppade de 80 cm och vann sin första Clear Round-rosett, sen hoppade de 90 cm och hade 0 fel i både grundomgången och omhoppningen och då kom de 5:a av 10 startande! Visst är de väl duktiga :-)

http://picasaweb.google.se/borilanna/TavlingIKarlskoga?feat=directlink


/Malin

Nu har vi repat oss efter festen!

Själva tycker vi att den blev mycket lyckad, även om jag är medveten om att det var några som tyckte att det var väldigt kallt under kvällen. Tur att ni hade tjocka tröjor med er.

Kubbtillverkningen var kul, ni var betydligt mer ambitiösa än man hade trott :-) Maten från Bondbönan i Fjugesta var fantastiskt god, den åt vi av i flera dagar efteråt. Ebis trolleri var som vanligt fascinerande! Och sist men inte minst; gästerna var de allra bästa och trevligaste men kan önska!

Här finns lite bilder från festen om det är nån som är intresserad.
http://picasaweb.google.se/borilanna/Jespers40Arsfest?feat=directlink/Malin

Mera frukt!

Jag har köpt ett fruktträd! Ni som varit här tycker nog att det låter helkorkat, eftersom vi redan har typ 15 fruktträd...men vi hade ju inget plommonträd.. Men nu har vi det :-) Frågan är bara var jag ska plantera det. Jag har traskat runt i trädgården och försökt hitta något bra ställe, jag har inte riktigt lyckats med det, men i eftermiddag måste jag nog gräva ner det i alla fall.


/Malin

Bara tomma burkar kvar

Nu är all sylt från förra året slut. Skafferiet är fullt med tomma glasburkar. Men det är väldigt mycket blommor på alla buskar och träd, och humlorna jobbar febrilt, så det finns gott hopp om att lyckas fylla burkarna igen.


/Malin

Första rosetten med Shakira

...fick Elvira på Holmstorps Ryttarförenings Pay & Jump den 29/4. Där fick hon även sin första rosett med Åskan för två år sen! Nu får man ju egentligen inte dela ut rosetter på träningshoppningar, men de får hänga i stallet tills de får någon "riktig" rosett. De hoppade i alla fall 50, 70 och 80 cm och alla rundor var felfria! Toppenbra! Nu kanske vi vågar oss på nån riktig tävling snart.

                                        /Malin