"Jag kan inte göra nånting"

Nu är den klar, reklamfilmen med vår godisfrossande dotter!

http://www.youtube.com/watch?v=3kICumOg3MU&eurl=http://www.clasohlson.se/Template/Template1.aspx?id=57593921

/Malin

En liten uggla

Nyss när jag höll på att spackla i blivande vardagsrummet hörde jag en duns mot fönstret. Jag gick fram för att kolla vad det var för en liten stackare som krockat, och om den klarat sig. Då sitter där en liten, liten uggla på bänken utanför fönstret. Den är så liten och söt. Kameran är som vanligt inom räckhåll och jag hinner få ett par bilder innan den piggnar till och ger sig iväg. Är det en sparvuggla? Den är ju så liten, bara ca 15 cm hög. Skönt att verkade klara sig utan men i alla fall.

 /Malin
Strålande stjärna

För några veckor sen var det en annons i NA där de sökte personer till en reklamfilm. Elvira nappade förstås. När hon kom hem från skolan ringde hon på numret i annonsen och berättade att hon väldigt gärna ville vara med, sen ringde hon mig på jobbet och berättade att hon ringt  och sen gick hon till stallet och red och bröt benet! Men det gjorde inget, de ville ha med henne i alla fall :-) 

Nu har hela filmteamet varit här. Nio personer var de som klämde ihop sig i Elviras rum och i soffan utanför. Ellinor var här och hälsade på och fick också vara med på ett hörn. Det var en jättestor kamera och flera väskor med objektiv, och en sån där stor mikrofon på en stång, och en liten monitor så de som satt i soffan skulle se. Jättehäftigt! Tjejerna skulle stoppa i sig godis och Elvira också försöka prata samtidigt. Inte så lätt, även om hon har en del vana... De mådde rätt illa efteråt, men det var det värt! Tänk att få äta godis oavbrutet i en och en halv timme och dessutom få betalt. Och så bli filmstjärna på kuppen! Nåja, det ska i alla fall visas i TV före jul säger de.

/Malin