Albin kidnappad!

I går fyllde Albin 15 år. Det firade vi med att på lördagen "kidnappa" honom! Vi sa att vi skulle till Askersund och äta lunch hos Per och Agneta, men tyvärr fick jag ett SMS från Per på vägen dit att Agneta blivit magsjuk så vi kunde inte komma. Vi bestämde oss då för att åka nån annanstans och äta, och fortsatte söderut. Vi spånade om olika saker vi kunde hitta på och till slut sa Albin "Det känns som om jag är kidnappad!" Då kunde vi inte hålla oss längre utan garvade allihop och sa att alltihop var planerat i förväg och att vi skulle hitta på nåt för att fira honom!

Vi åkte till Göteborg där vi bokat bord på en skaldjursrestaurang och övernattning på ett hotell. På söndagen hann vi sen med både Universeum och Liseberg! Vi hade en jättetrevlig helg och jag tror Albin var rätt nöjd också.


        

 

/Malin


Hemma igen, men får inte vara med

Nu är jag "isolerad i hemmet" i stället. Visst är det skönt att vara hemma igen, men det är ju tråkigt att knappt få göra nåt. "Du får sitta inne och läsa" sa doktorn när jag frågade om stalltjänst, renovering och trädgårdsarbete.

Och i dag är Elvira och tävlar. Jesper och kompisen Linn är med. Jag hoppas det går bra. Inte bara tävlandet, utan allt det där runt omkring som jag brukar sköta. Fast lite trist är det ju om de klarar sig utmärkt utan mig....


/Malin

Mitt immunförsvar har försvunnit

...det tappade väl bort sig bland alla Thacapzol-tabletter som invanderat min kropp de senast fem veckorna.

Jag känner mig knappt sjuk, och då är det är hyfsat långtråkigt att sitta instängd i ett nio kvadratmeter litet sjukhusrum där man inte ens får gå utanför dörren. Men å andra sidan så slipper jag ju utsätta mig för alla läbbiga svininfluensavirus, och annat otäckt, medan de väntar på att min benmärg ska sätta igång att producera vita blodkroppar igen.


/Malin

En fin förmiddag på Falugatan

Nu har Elvira varit på filminspelning igen. Den här gången var det en informationsfilm för Saco, och den kommer inte att visas på TV, så vi får kolla på webben. Jag ska inte avslöja för mycket av handlingen, men skadad var hon som synes den här gången också! Jättekul hade vi i alla fall! Många trevliga människor och fint väder. Och så fick vi ju se hur det går till "på riktigt". De täckte över bilar och skruvade ner trafikskyltar och trädde av fastlåsta cyklar från stolpar!


/Malin