Översportig

På jobbet i dag fick jag ett MMS. Det tog en liten stund innan jag fattade vad det var, en cykel och ett skidfodral...  i Ånnaboda?! Eftersom vi bara har en bil så får familjens hurtbulle vara extra hurtig när han vill åka skidor. Alltså cykla en dryg mil till Ånnaboda (mycket uppför!) och sen åka skidor, i dag knappt tre mil! Galning! Men han gick åtminstone med på att jag kom och hämtade honom med bilen sen.


/Malin 


Härlig helg!

Vi hade en trevlig helg med både födelsedagsfirande och sportevenemang!

Lördagens tävling blev synnerligen lyckad.  Icka var pigg och taggad redan på framhoppningen. Sen hoppade de de 80 cm och kom tvåa och 90 cm som de vann! Dessutom leder de nu klassen för privatponnyer i klubbens hoppcup! Suveränt duktigt!

Söndagen började med att fira Elvira och titta på Vasaloppet. Sen blev det en sista ridtur på Shakira innan hon åke iväg till Gotland. Lite vemodigt, men säkert bäst för henne. Jag tror hon kommer att få det jättebra där med stora hagar och hästkompisar på lösdrift. Mitt i hästförsäljningen fick jag SMS:et att Jesper gått i mål på Vasaloppet. Han fick inte riktigt så bra tid som han hade tänkt sig, men jag tycker det var riktigt bra kämpat!

Nån övningskörning orkade vi inte med....


/Malin


Fullt upp i helgen!

I morgon åker Jesper Vasaloppet! Vill du följa hans resultat kan du gå in på den här länken: http://www.resultat.vasaloppet.se/vasa/result?oid=1069452

Resten av familjen har också fullt upp i helgen; Elvira ska tävla i eftermiddag, dessutom fyller hon ju år i morgon! Då ska också Shakira flytta till Gotland! Och så ska ju jag och Albin hinna övningsköra en sväng också :-)

Men nu måste jag öppna butiken!


/Malin