Snart...

Nu borde man väl egentligen packa. I stället sitter man med ett glas vin framför TV:n och kollar på Talang och Berg flyttar in! Ja, ja, det ordnar sig nog. Bara inte Jesper eller Albin bryter nåt ben där ute på studsmattan... Jag var lite orolig också när Elvira hoppade med Åskan i eftermiddags, de brakade rätt in i en oxer på 95 cm och sen hade Elvira jätteont i ena benet. Men för det mesta går det över rätt så snabbt, så även denna gång. Tur det!

I morgon efter Elviras teaterföreställning bär det i väg till Stockholm. På söndag flyger vi till Malaysia :-)


/Malin

Vår resa

Vi är i Malaysia från 25:e maj till 17:e juli. Då och då under resan kommer vi att försöka rapportera hur det går för oss här.

/jesper
 


Nu kommer resfebern krypande

Det börjar närma sig avresa! Om tre veckor sitter vi nog i en liten båt i västra Malaysia och tittar på eldflugor...kanske... Vi har i alla fall gjort en grov reseplanering och ett fåtal bokningar. Det är så himla mycket man vill se, det är nästan så vi börjar tro att knappt åtta veckor är lite för kort tid!

Nu gäller det att leta fram shortsen, hämta ut alla malariatabletter och hoppas att den beställda videokameran kommer så vi hinner lära oss den innan vi åker.


/Malin