Premiärklättringimage29Nu har vi premiärklättrat! Eller i alla fall vissa av oss... Vår kompis Danne, som är en erfaren klättrare, var här i helgen och lärde oss hur man använder säkerhetsselar och linor. Men nu är greppen nerskruvade igen för att familjens målare ska kunna spackla och måla väggen. Vi får hoppas att det inte dröjer allt för länge!

/Malin

Rätt sort

Min favoritglass har länge varit GB's halvliterspaket "Ljus choklad med hasselnöt". För ett par månader sen konstaterade jag att den inte fanns i någon av mataffärerna där vi brukar handla. Jag hade stora bekymmer och svår beslutsångest när jag skulle köpa glass. Visst, det finns Texas Pecan och andra smaskiga sorter också, men de är mycket dyrare, så det känns lite tveksamt till vardags.

Jag mailade GB och frågade, och det var som jag befarade, den hade utgått ur sortimentet!!

Men i dag när jag var på Coop Forum i Marieberg hade de en frys med glass till extrapris. 10-pack med GB's halvliterspaket, och det var min sort, nougatglassen :-) Nån slags restlager gissar jag. Datumet har i alla fall inte gått ut, vi har ett halvår på oss att äta upp de 20 paket jag köpte, men jag gissar att de är slut långt innan dess!

/Malin

Ett år i Lanna!

Nu har vi bott här i ett år. Vi trivs jättebra och det är lika mycket bär som i fjol, så nu hinner jag inte skriva mer!

/Malin