Februarirapport

Den här helgen är Jesper i Dalarna och åker längd, en liten uppladdning inför Vasaloppet. Albin är i Dalarna och åker slalom. En liten uppladdning inför vår Järvsöhelg om en månad kanske.

Elvira har i dag varit på säsongens första hopptävling. Det gick bra, hon fick med sig en Clear Round-rosett hem. När hon var klar hade det bara gått 10 minuter sen tävlingarna startade och det kändes som om det var lite tidigt att åka hem redan då. I stället tog vi en sväng i Karlslunds vackra omgivningar, det var riktigt trevligt tyckte vi alla tre. När vi kom tillbaka lastade vi in Åskan i transporten och gick in för att se hur det gick för några av Elviras ridkompisar. Då kom vi på att hon kunde ju faktiskt prova på en Lätt C också. (Det är 70 cm när man är en sån liten ponny som Åskan.) Då blev det en stunds väntan med många fjärilar i magen. De kom runt med åtta fel (två vägringar) och det får väl räknas som godkänt. Elvira sa att det berodde på att Åskan kände hur nervös hon var och det stämmer nog.

Själv har jag mest agerat chaufför och hästskötare, som vanligt..... Förresten fyller jag år snart. Jag önskar mig fortfarande ett skafferi! Vi har varit rätt lata, så det har inte hänt så mycket på byggfronten!


/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback