"Projekt ladan"

Nu har vi dragit igång vårt första riktiga projekt här. Vi har tänkt göra i ordning vår lada så att våra barn och deras kompisar har nåt ställe att vara på när det regnar eller händer för lite på byn. (I och för sig är det väl de som brukar se till att det händer nåt!)

Vi har i alla fall satt i gång med att röja ur den. Och det är svettigt! Det finns bland annat åtskilliga kubik spån som ska ut så att vi kan lägga in ett riktigt golv där. Per har varit här och dragit in lite el, så att vi i alla fall kunde få lite lyse under arbetet, det var bra. Kanske måste vi ha nåt mer fönster för att få in lite dagsljus...

Jag, Elvira och Björn (som var här på besök) skottade spån och Jesper började riva den gamla kojan som hängde på trekvart uppe under taket. Vi slängde också ut några gamla köksskåp från garaget och en tämligen trasig motionsapparat, typ TV-shop. Nu måste jag beställa en container.

Fortsättning följer....

/Malin
 

Kommentarer
Postat av: Björn

Jo grymt svettigt att skotta spån var det, men kul. Och intressant med de små fynden från husets tidigare liv som låg gömda på djupen. Räknar kallt med att VIP-kort till ladans alla attraktioner kommer utdelas till arbetarna :-)

2007-03-19 @ 11:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback