Ett bra sätt att locka fram våren.

När hovslagarn var här den 3:e januari hade vi inte sett skymten av nån vinter. Alltså hade jag inte en tanke på att man borde ha snösulor på hästen. Men det är klart att snön kom! Och sen dess har det varit riktig vinter här med skidåkning, snögrottor och rejäla snöstyltor under hovarna på Åskan. För en vecka sen var det dags att sko om igen. Det var fortfarande mycket snö, så jag sa till vår hovlagare Per att det är nog bäst att sätta på sulor i alla fall. Men vi kom fram till att det var nog ett bra sätt att få snön att försvinna...

I går kom vi hem från vår årliga skidhelg i Järsvö. När vi åkte hemifrån hade vi ganska mycket snö i Lanna, (se föregående bloggnotering!) men nu är det snöfritt. Det funkade!

/Malin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe, Murphys lag kan användas som tillgång om man är slug nog :-) Hur klarade sig Åskan utför Järvstupet, förresten?

2007-03-12 @ 15:47:37
Postat av: Jesper

Åskan fick faktiskt stanna hemma den här gången. Men ungarna klarade sig bra även om vi för första gången inte såg så mycket av dem eftersom vi åkte längd och de utför hela helgen.

2007-03-12 @ 18:47:51
Postat av: Björn

Låter vettigt att hålla sig på marknivå, sas. Det skulle jag också göra iom att det är nästan tio år sedan man äntrade ett par utförslagg ...

2007-03-13 @ 14:29:36
Postat av: Björn

Passade på att smyga ner i källarn igen. Känner ni till funktionen på denna mackapär? Är det Anticimex' månne? Den har uppenbarligen slukat något men inte ser det där ut som resterna av en bäver direkt. Hur är det med lukten?

Postat av: Malin

Otrolig mackapär! Måste vara en av Anticimex äldre varianter. Nu för tiden är de mycket mindre :-) Kan ju iofs vara något nytt de provar med anledning av fågelinfluensan.

Nu luktar det inget, eller så har vi vant oss. Du får väl komma hit och sniffa lite...

2007-03-14 @ 00:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback